Hjemmetandblegning

Køb hjemmetandblegning her. Du får tilsendt dit sæt, hvor både skinner og gelé indgår. Så kan du selv foretage blegningen billigt og sikkert i hjemmet. Bliv hurtigt klar til begivenheden, hvad enten det er Bryllup, ferie eller andet. Du kan også få tandblegning ved Rungstedtand, der ligger ved Hørsholm: Tandblegning Hørsholm – Du kan have den selvtillid, der kommer fra det lyse, hvide smil. Hvis du er tilfreds med den justering og afstand mellem dine tænder, kan en tandblegningsprocedure være det eneste, der adskiller dig fra et blændende smil. Tandblegning er sikker, effektiv og langvarig. Der er to hovedmetoder til opnåelse af fremragende blegningsresultater. Det ene er et brugerdefineret tandblegningssæt derhjemme eller en klinikprocedure.

Dit brugerdefinerede tandblegningskit til hjemmet inkluderer en speciel bakke, som er tilpasset til at passe dine tænder. Du modtager også en hvidgel, der indsættes i skinnen, før du bærer den. Du får detaljerede instruktioner om, hvor længe du skal bære skinnen om dagen. Du bør forvente, at hele hvidblegningsprocessen i hjemmet, vil tage lige omkring to og fire uger, hvilket giver dig et langt lysere og mere blændende smil.

Hvis du ønsker øjeblikkelige resultater, kan du besøge Astrup-Wrisberg for en whitening-procedure på klinikken. Igen bruger behandlingen en brugersyet bøjle, der passer til dine tænder. Imidlertid bruger din tandlæge en særdeles kraftfuld gel, der giver dig de fantastiske resultater på ganske få timer!

Overvejer du at have andre kosmetiske forbedringer? Herunder kroner, porcelænsfiner eller nye fyld, som erstatning for de gamle misfarvede? I så fald skal du i udgangspunktet overveje at blegne dine tænder først. Så vil alle fremtidige restaureringer, som vi foretager dig, blive tilpasset dine hvide tænder. Det giver dig fantastiske resultater.

Nærmere information omkring tandblegning

Tandblegning kan være en effektiv måde at fremhæve den naturlige farve på dine tænder uden at fjerne noget af ​​tandoverfladen.

Det kan ikke gøre en komplet farveændring, men det kan lette den eksisterende nuance.

Hvorfor skulle jeg blege mine tænder?

Der er en række grunde til, at du måske får dine tænder bleget. Alle er forskellige; og ligesom vores hår og hudfarve varierer, så gør vores tænder ligeledes. Meget få mennesker har brillanthvide tænder, og vores tænder kan også blive mere misfarvede, når vi bliver ældre.

Tænderne kan også farves på overfladen af ​​mad og drikkevarer som te, kaffe, rødvin og solbær. Rygning kan også give pletter på tænderne.

‘Calculus’ eller tartar kan også påvirke tændernes farve. Nogle mennesker kan have farvning under overfladen, som kan være forårsaget af visse antibiotika eller ved små revner i tænderne, der optager pletter.

Hvad involverer tandblegning hos en tandlæge?

Professionel blegning er den mest almindelige metode til tandblegning. Dit tandlægehold vil kunne fortælle dig, hvorvidt du er egnet til behandlingen, og vil overvåge det, hvis du er. Først vil tandlægerne sætte et gummiafskærmning eller en gel på tandkødene for at beskytte dem. De vil derefter anvende hvidtegningsproduktet til dine tænder, ved hjælp af en specialfremstillet bakke, som passer ind i munden som en mundvagter.

Den ‘aktive bestanddel’ i produktet er sædvanligvis hydrogenperoxid eller carbamidperoxid. Da den aktive ingrediens er nedbrudt, kommer oxygen ind i emaljen på tænderne, og tandfarven bliver lettere.

Tak fordi du læste denne artikel hos Hørsholm Tandlæge.