Hjemmetandblegning

Køb hjemmetandblegning her. Du får tilsendt dit sæt, hvor både skinner og gelé indgår. Så kan du selv foretage blegningen billigt og sikkert i hjemmet. Bliv hurtigt klar til begivenheden, hvad enten det er Bryllup, ferie eller andet.

Klik dig videre til vores samarbejdspartner Beconfident på billedet herunder og begynd din rejse til at opnå hvidere tænder:

Besøg Beconfident og køb hjemmetandblegning i dag

Vi samarbejder omkring Hjemmetandblegning med Beconfident. Foretag tandblegning i hjemmet nemt og sikkert.

Nærmere information omkring tandblegning

Tandblegning kan være en effektiv måde at fremhæve den naturlige farve på dine tænder uden at fjerne noget af ​​tandoverfladen. Det kan ikke gøre en komplet farveændring, men det kan lette den eksisterende nuance.


Hvorfor skulle jeg blege mine tænder?

Der er en række grunde til, at du måske får dine tænder bleget. Alle er forskellige; og ligesom vores hår og hudfarve varierer, så gør vores tænder ligeledes. Meget få mennesker har brillanthvide tænder, og vores tænder kan også blive mere misfarvede, når vi bliver ældre.

Tænderne kan også farves på overfladen af ​​mad og drikkevarer som te, kaffe, rødvin og solbær. Rygning kan også give pletter på tænderne.

‘Calculus’ eller tartar kan også påvirke tændernes farve. Nogle mennesker kan have farvning under overfladen, som kan være forårsaget af visse antibiotika eller ved små revner i tænderne, der optager pletter.

Se også produkter fra Antibite, herunder en bideskinne.


Hvad involverer tandblegning hos en tandlæge?

Professionel blegning er den mest almindelige metode til tandblegning. Dit tandlægehold vil kunne fortælle dig, hvorvidt du er egnet til behandlingen, og vil overvåge det, hvis du er. Først vil tandlægerne sætte et gummiafskærmning eller en gel på tandkødene for at beskytte dem. De vil derefter anvende hvidtegningsproduktet til dine tænder, ved hjælp af en specialfremstillet bakke, som passer ind i munden som en mundvagter.

Den ‘aktive bestanddel’ i produktet er sædvanligvis hydrogenperoxid eller carbamidperoxid. Da den aktive ingrediens er nedbrudt, kommer oxygen ind i emaljen på tænderne, og tandfarven bliver lettere.

Tak fordi du læste denne sponserede artikel hos Hørsholm Tandlæge.

Besøg Beconfident