Hørsholm Midtpunkt er navnet, men stedet er i daglig tale kendt blandt de lokale som Midtpunkt. Stedet er en samling af forretninger i den nordsjællandske by Hørsholm, der ligger ca. 25 km nord for København.

Dette indkøbscenter er det næststørste i denne landsdel, og kun overgået af Lyngby Storcenter. Hørsholm Midtpunkt har cirka 65 overdækkede butikker, samt spisesteder i to planer. Det er beliggende i Hørsholm Bymidte for enden af byens gågade, i nærheden af Hørsholm Kirke.

Hørsholm Midtpunkt adresse:

Dette er adressen for Hørsholm Midtpunkt i Nordsjælland:

  • Hørsholm Midtpunkt, Usserød Kongevej 187, 2970 Hørsholm

Der er et flot parkeringshus i fire etager, samt en parkeringskælder, og busforbindelser til centret. Dette blandt andet fra Kokkedal Station. Den overdækkede afdeling og gågaden har til sammen 112 butikker, og omkring 950 p-pladser.

Stedet åbnede i 1972 og var da et af Danmarks allerførste overdækkede indkøbscentre i historien. I 1996 gennemførtes en omfattende renovering, hvor parkeringshuset tilføjedes, samt et helt nyt butiksareal på 1. sal. Det med spisesteder, grønttorv, samt butiksarkade, hvor ovenlyspyramider indviedes ligeledes.

Se også: Tandlæge Hørsholm.

Reference på indhold: Wiki.