Rungstedtand er din tandlæge nær Vedbæk. Invisalign er en usynlig bøjleteknologi, som kan forbedre din fysiske sundhed såvel som din psykiske sundhed. Med Invisaligns teknologi bliver du overrasket over, hvor let det kan være at lave tandregulering. Flere tandlæger har specialiseret sig i Invisalign, og kan hjælpe mennesker i hele Danmark. Inklusiv hvis du kommer fra Hørsholm, Kokkedal eller Vedbæk.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at rette dine tænder med den mest avancerede gennemsigtige aligner i verden. Hos flere tandlæger er de stolte af at være en certificeret udbyder af Invisalign gennemsigtige alignere, som giver dig en klar, udmærket og behagelig mulighed for at opnå det smil, du altid har ønsket.

Hvorfor Invisalign bøjlebehandling?Invisalign i Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal

  • Hurtigere tandreguleringsbehandling: Med ugentlige ændringer af disse alignere eller bøjler er du på vej til det smil, du vil have på meget hurtigere vis. Afhængigt af hvordan du fysisk responderer på behandling, især hos voksne, overvejer vi måske længere perioder mellem ændringer i disse alignere.
  • Der er beviste resultater: SmartTrack-materiale og SmartForce-funktioner er klinisk bevist til at forbedre kontrollen med den tandbevægelse der forekommer med klare Invisalign-justeringer
  • Bedre pasform: Invisalign bøjlerne er lavet af SmartTrack-materiale og er behagelige, passer godt og er lette at tage på og tage af.
  • Effektiv bøjlebehandling: Invisaligns gennemsigtige eller usynlige alignere, kan behandle en lang række tilstande i forhold til tandregulering, herunder tværbid, trængsel, åbne bid, gabede tænder, overbid og underbid.
  • Stort set en usynlig bøjlebehandling: De fleste mennesker ved ikke engang, at du gennemgår behandling, fordi Invisalign-justeringer er praktisk talt usynlige!
  • Komfortabelt: Invisalign har de klare og gennemsigtige align bøjler, der ikke kun er glatte og behagelige at have på, men de er også aftagelige. Det betyder egentlig bare, at du kan fortsætte med at gøre alle de hverdagsting, du normalt ville gøre, fra børstning og tandtråd til at spise, hvad du vil. Fordelen er især at du kan rengøre dine tænder fyldestgørende.
  • Praktisk: Invisalign-behandling er meget ideel til din travle plan, da du kun behøver at besøge vores kontor hver sjette uge.

Invisalign-bøjlebehandling og behandlingsprocessen

Her følger Invisalign behandlingsprocessen.

Din første Invisalign konsultation

Ved din indledende konsultation vil en tandlæge normalvis diskutere dine ortodontiske behov og evaluere, om Invisalign-behandling er den rigtige for dig.

Din tilpassede behandlingsplan

Tandlægen bruger en scanner såsom iTero, der er et digitalt scanningssystem til at skabe meget hurtige, præcise og digitale billeder af dine tænder. Derefter kortlægger tandlægen en præcis behandlingsplan, herunder ting som de nøjagtige bevægelser af dine tænder, samt hvor lang tid din behandling vil tage at udføre. Du får endda at se, hvordan dine tænder vil bevæge sig og får vist et nyt smil. Er du fra Kokkedal, så kan du komme til tandlæge hos Rungstedtand.

Dine Invisalign Clear Aligners

Dine skræddersyede Invisalign bøjler vil være lavet af Invisaligns proprietære SmartTrack-materiale. Invisalign bøjlebehandling er næsten usynlig, da bøjlerne er gennemsigtige, så de fleste mennesker vil ikke engang bemærke, at du bærer dem under din tandretning.

Brug dine gennemsigtige Invisalignbøjler i 20 til 22 timer om dagen for de bedste resultater, og tag dem kun ud for at udføre spisning, børstning eller tandtråd.

Dine fremskridt med Invisalign

Når du bærer hvert sæt af dine Invisalign-alignere, flyttes dine tænder forsigtigt og gradvist på plads i et godt tempo. Tandlægen vil ofte anbefale, at du begynder at bære et nyt sæt alignere hver uge og der planlægges checkups hver sjette uge.

Pas på dit nye snorlige smil

Når din behandling er afsluttet, spørg tandlægen om en Vivera-retainer eller holder. Vivera-holderne er skræddersyet via brug af den samme avancerede teknologi som Invisaligns gennemsigtige bøjler benytter.

For at lære mere om Invisalign-systemet og alle de ortodontiske behandlingsmuligheder som tandlægen tilbyder, er du velkommen til at planlægge en aftale via en tandlæge, der tilbyder Invisalign. De fleste Invisalign-tandlæger ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at få et smil, der er skabt til at se godt og smukt ud.

Du kan også få tandblegning hos din tandlæge på Sjælland og i Nordsjælland.

Hvor gammel er Invisalign teknologi

Invisaligns gennemsigtige aligner-teknologi begyndte som en vision tilbage i 1945 med deres første behandling. I 1999 banede Align Technology det usynlige ortodontiske marked med introduktionen af ​​Invisalign-systemet. I 2001 var der produceret 1 million klare alignere. Ved at kombinere digital behandlingsplanlægning, herunder 3D-teknologi og massetilpasning, transformerede Invisalign-behandling den ortodontiske industri. I 2018 er over 6 millioner patienter startet med Invisalign-behandling.

Tak fordi du læser med hos Hørsholm Tandlæger.