Tandlæge Hørsholm – Denne artikel omkring Implantatbehandling, er leveret i samarbejde med Rungstedtand, der drives af Marie-Louise Astrup Wrisberg.

I forhold til at få et implantat, er der en lang række aspekter, som er vigtige i forbindelse med at få et implantat. Først og fremmest, skal der en undersøgelse til at vurdere, hvorvidt et implantat er den bedste løsning. Denne undersøgelse får du hos en tandlæge, som derefter vurderer om en implantatbehandling er en god løsning.

Det fordelagtige ved at benytte sig af en implantatbehandling er, at netop denne løsning ikke omfatter andre tænder i munden. Derimod omfatter et implantat kun den plads, hvor den forrige tand har været. Hvis du ønsker at bestille en tid til tandlægen, kan du med fordel læse videre.

Rungstedtand Tandlæge ligger i Nordsjælland ved Hørsholm og er drevet af Marie-Louise Astrup Wrisberg, som er ekspert i at udføre implantatbehandlinger. Her kan du få en undersøgelse, samt vurdering af, hvorvidt et implantat er løsningen for dig. Du kan kontakte Rungstedtand tandlæge Nivå og Vedbæk, ved at klikke på det forrige link eller gå ind på deres hjemmeside her: Rungstedtand tandlæge Nivå og Vedbæk.

Rungstedtand Tandlæge bestræber sig på at besvare mail i løbet af 48 timer, alt efter hvor kompliceret din henvendelse er, eller afhængigt af antallet af kundemails vi mangler at besvare. Hvis du benytter telefonen, er deres telefontid mellem 08-16.

Hvad er et implantat / en implantatbehandling / kunstig tandrod

Et implantat er praktisk talt nærmest en kunstig tandrod, som indsættes af tandlægen i kæbeknoglen ved operation. Alt efter hvor omfattende operationen er, kræver det i højere grad en erfaren tandlæge til at udføre operationen, da der er visse faktorer som er vigtige for at få en succesfuld operation.

Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg, har udført en lang række af disse behandlinger, og er i høj grad en ekspert på området. Hos Rungstedtand Tandlæge, udføres der både enkelttandoperationer, samt operationer hvor der indgår flere tænder.
Hvis du ønsker at bestille en tid hos Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg, kan du med fordel gå ind på Rungstedtand Tandlæge’s hjemmeside, hvor du også kan finde ud af Rungstedtand’s beliggenhed ved Hørsholm på Google Maps. Eller anvende hørsholm-tandlæger.dk: Hørsholm Tandlæge.

Vigtig information angående en implantatbehandling

Efter du har fået dit nye implantat hos tandlægen, er det i særdeleshed vigtigt at det bliver holdt rent. Dette gælder både alt fra tandkød til eventuelle forlængerstykker, da der kan opstå betændelse. Opstår der betændelse, kan implantatet blive løst.

Hvis tandimplantatet bliver løst, er det vigtigt at kontakte en professionel tandlæge, da der som oftest er en chance for at det kan reddes. Dette vil blive vurderet hos den professionelle tandlæge, som derefter kan foretage en eventuel redning af arbejdet.
Det er samtidig også vigtigt at undgå andre risikofaktorer som eksempelvis tobaksrygning i forbindelse med et tandimplantat, da det i høj grad øger risikoen for at implantatet ikke kan vokse ordentligt fast.

Hvis du ønsker hjælp fra en professionel tandlæge, kan du med fordel kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup Wrisberg hos Rungstedtand, som er ekspert i implantater. Hendes kontaktinformationer finder du på Rungstedtand’s hjemmeside.