Gå til tandlæge og få de tænder du drømmer om hos en tandlæge i Kokkedal og Nordsjælland

Tandlæge Astrup-Wrisberg er en tandlæge ved Kokkedal, der driver Rungstedtand, der ligger tæt på byen Kokkedal i Nordsjælland: Tandlæge Kokkedal. Her får du en god behandling med bedøvelse, hvis du ønsker dette eller når vi anbefaler det. Kokkedal er nord for København, hvor der er mange tandlæger om buddet.

Din pågældende tandlæge skal udføre et godt arbejde, som kan holde. Det skal sikre at tænderne holder langvarigt, som de skal. I den forbindelse bliver det essentielt at forebygge tandproblemer. I den forbindelse kan din tandlæge også hjælpe i betydelig grad. Tandlægen Astrup-Wrisberg ved Kokkedal og Nivå vil gerne samarbejde med dig for at leve op til det enkelte mål om, at dine tænder skal holde hele livet. På den måde er rådgivning og information omkring tandpleje lige så vigtigt som selve tandbehandlingen hos den enkelte tandlæge. Rungstedtand lever op til alle krav.

På baggrund af kendskabet til de forskellige behandlingsformer, og ved at benytte de senest udviklede metoder og bedste materialer, kan det sikres, at den behandling, du får hos Rungstedtand, er så god som konkretiseret. Gennem løbende kurser er Rungstedtand hele tiden opdateret på, hvad for nogle nye teknikker og materialer, der dukker op i verdenshistorien inden for tandpleje. Rungstedtand er klar til at yde gode kosmetiske tandpleje ydelser.

Tandbehandling nær Kokkedal i høj kvalitet også kosmetisk

Det er vigtigt, at du gennem hele forløbet får en god vejledning. Derfor vurderer vi løbende de nye muligheder og vejleder dig på baggrund heraf. På den måde får du det bedst mulige grundlag for at vælge den behandling, der vil være bedst for dig. De behandlinger, din tandlæge udfører på dig, kan få betydning for dit liv de næste mange år. Forud for en behandling skal vi derfor sammen sikre, at det er den rigtige behandling, der bliver foretaget.

Kokkedal har postnummeret: 2980. Omkringliggende byer er Hørsholm, Vedbæk og Nivå, som har lignende postnumre. Ved at vælge Rungstedtand, får du en ordenlig tandbehandling, som er smertefri med bedøvelse, hvis det er nødvendigt. Astrup-Wrisberg er ydermere specialist i implantater af høj schweizisk kvalitet.

Tandimplantat Kokkedal

Med et implantat indsættes en ny tandrod i titanium. Titanium er vævsvenligt og afstødes normalvis ikke af kroppens immunforsvar. Den kunstige rod skrues fast i kæbeknoglen.

Når den er vokset helt fast i kæben, monteres der efterfølgende en porcelæns- eller guldkrone ovenpå implantatet via et “mellemstykke”.

På den måde får du en tand, der både ses og føles som en ægte tand. Implantatkronerne laves selvfølgelig, således de passer til dine eksisterende tænder både i farve og form. Implantatskruen kan isættes der hvor den gamle tandrod var.

En god tandlæge kan erstatte en eller flere tænder med implantater. Indsættelsen foregår med lokalbedøvelse og er en meget skånsom operation, som oftest ikke giver irritation overhovedet. Flere implantater kan danne basis for en brobehandling med flere tænder. Mangler alle tænder kan 2 eller 4 implantater i underkæben og mindst 4 i overkæben således udgøre den faste basis for en fastsiddende protese, der for de fleste mennesker fungerer lige så godt som faste tænder. Det kan du opnå via en tandlæge nær Kokkedal

Læs også: Jod i forhold til tandpleje.

Tandlæge eller ortodont

Tandlæger og ortodontister er en type læger, der specialiserer sig i mundhygiejne. Læger, der studerer den generelle tandpleje, og er uddannet til at diagnosticere og behandle menneskelige tilstande i tandkød, tænder, tunge og mund.

Ortodontister får denne træning, men de får endvidere særpræget uddannelse ift. at specialisere sig i diagnosticering og behandling af forkert justering af dine tænder og kæber. De er på den måde bøjletandlæger.

Målet med denne sektion af artiklen vil forklare mere om, hvordan ortodontister og tandlæger adskiller sig, hvilket giver dig mulighed for at beslutte, hvilken type læge du skal se.

Hvad gør en tandlæge?

Tandlæger er en type læger med speciale i oral sundhed. Typisk går tandlæger i USA på college for at få en præ-tandlæge eller præ-medicinsk grad, inden de går videre til en kandidatskole for tandpleje. I Danmark gør vi det lidt anderledes. Vi har flere forskellige uddannelser, der henvender sig ift. mundpleje mm., og herunder bl.a. tandlægeuddannelsen.

Som alle læger kræves det, at tandlæger er uddannet grundigt i deres praksis, før de bliver certificeret som tandlæge. Op mod 80 procent af tandlægerne praktiserer det såkaldte generelle tandpleje formodes det.

Certificerede tandlæger kan diagnosticere og også behandle sundhedsmæssige forhold i munden ift. dine tænder, tandkød, tunge og mund. De er også i stand til at rense tænderne, men tandplejere tager sig normalt af dette.