Tandlæge i Kokkedal giver smil på tandsættet

Smukt smil med protese

Dine tandlæger i Kokkedal tilbyder næsten alle former for tandproteser. Din tandlæge i Kokkedal er førende indenfor tandprotesebehandlinger, hvad enten det drejer sig om delprotese, unitor, implantat eller helprotese sørger dine tandlæger i Kokkedal for at du får den helt rigtige tandprotese løsning med udgangspunkt i dit tandsæt.

Dine tandlæger i Kokkedal sørger endvidere også for at du trives efter behandlingen. Gennem grundig vejledning sikrer dine tandlæger i Kokkedal, at du kan vedligeholde din tandprotese som naturlige tænder. Du får en udførlig instruktion i, hvordan du behandler tandprotesen bedst muligt.

Delproteser

Delproteser erstatter dele af tandsættet og fås enten som partiel- eller unitor-proteser. Partiel eller overgangsprotese bruges hvis de tænder, der er tilbage, er meget svage eller kun har en kort levetid. Løsningen fungerer hermed som en overgang til en senere helprotese.

Helproteser

En helprotese kan erstatte hele dit tandsæt – løsningen kan du få til enten over- eller undermunden eller hvad vi finder ud af på tandklinikken.

Naturligt indfarvede tandproteser

Tænder og tandkød er her formet og indfarvet fuldstændigt som de naturlige tænder og tandkød, således du undgår, at de kommer til at se ”kunstige” ud. Med den nyeste teknologi kan dine tandlæger i Kokkedal på tandklinikken fremstille de tandproteser, som er lige så naturlige som dine egne tænder, således ingen kan se, at enkle tænder eller en hel kæbe er erstattet med en tandprotese. Det er yderst effektiv tandpleje.

Unitorproteser

Unitor-protese eller stålunitor-protese, som den også kaldes, er den type del-protese, dine tandlæger i Kokkedal oftest anvender. Disse tandproteser kan laves meget små og stærke, da “skelettet” er i stål. Det er yderst effektiv tandpleje. Desuden sidder de godt fast, fordi bøjlerne er støbt til tænderne efter aftrykket og derfor er meget skånsomme mod de naturlige resttænder. Denne protesetype kan også udvides med flere tænder – hvis man skulle miste flere.

Implantatproteser

Disse tryklåsproteser bruges endvidere ofte, hvis man har mistet alle sine tænder i munden, og kæberne har det svært med at fastholde din protese. Denne form for tandproteser “knappes” fast på de kunstige rødder, der er sat ned i kæben og forsynet med en “tryklås”, som vi klikker sammen med en tilsvarende tryklås monteret på protesen. Det er yderst effektiv tandpleje. Mange mennesker synes, at ”det er som at få sine egne tænder tilbage” pga. den fastsiddende protese som man kan tale og tygge med.

Immediatproteser

En hel- eller delprotese der indsættes lige efter, at der er trukket de naturlige tænder ud. Der lægges altid vægt på omsorg i denne behandling. Aftrykket kan ydermere laves inden de dårlige tænder trækkes ud, således brugeren ikke skal gå uden tænder og ”miste smilet” på noget tidspunkt. Det er yderst effektiv tandpleje.

Den bløde basis

Den bløde basis bruges især i helproteser til undermunden, hvor kæben er svundet så meget, at der ved brug af almindelig protese vil endvidere være kroniske smerter eller irritation af dine gummer. Basis indstøbes endvidere i protesen som en blød gummibund, der er skånsom ved slimhinden og derfor giver væsentligt mindre gener. Blødbasis kan endvidere også indstøbes i allerede eksisterende tandproteser. På billedet kan du se, hvordan den bløde bund kan give efter, når man trykker på den med tommefingeren.