Hos Rungstedtand som er en tandlæge ved Hørsholm, kan de hjælpe dig via behandling med at få lavet helt nye tænder til en fair pris på afbetaling. Det gør de gennem god, omsorgsfuld og professionel tandpleje, samt tandbehandling med eksempelvis tandimplantater og kroner. Der er en lang række måder, hvorpå vi kan give dig det smil du ønsker. Hvis du står og mangler tænder, så er der altså flere måder, hvor vi kan give dig smilet tilbage.

Tandlæge i Hørsholm nær København kan lave nye tænder til en fair pris og på afbetaling

Rungstedtand ved tandlæge Astrup-Wrisberg er din foretrukne tandlæge i Kokkedal, Hørsholm, Trørød og Vedbæk. Er du fra det øvrige Nordsjælland, Storkøbenhavn eller fra et helt andet sted, så er du også meget velkommen på tandklinikken.

Hvis du har et behov for helt nye tænder på afbetaling, så hør din tandlæge om dine muligheder.

Få lavet helt nye tænder i hele din mund

Ønsker du at opnå helt nye tænder i hele munden, skal vi først have dig til et tandeftersyn for at kunne give en tandlægefaglig vurdering af dit tandsæt og din situation. Vi vil meget gerne snakke med dig om, hvad der kan være en god løsning for dig og din livssituation. I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt med et større indgreb, men en protese kan være nok.

Det finder vi ud af via en gratis konsultation hos tandlægen. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej mod at få lavet helt nye tænder i hele munden, hvis vi i fællesskab med dig finder ud af, at det er det rigtige for dig.

FÅ LAVET EN PRIS PÅ NYE TÆNDER

Hos tandlægen ved Rungstedtand kan du få en pris på dine nye tænder. Det gør du ganske enkelt ved at besøge deres klinik. Du skal derfor bestille en tid til et tandeftersyn, og så kan de hjælpe dig godt videre. Tandlæge Astrup-Wrisberg der driver sin tandlægeklinik baseret på sund og ærlig patientkontakt, er altid klar til at hjælpe. Du vil derfor blive oplyst om en pris, hvis behandlingen har en vis størrelsesorden. Det er også muligt at spørge om de konkrete priser på behandlinger hos tandlægen eller se priserne online på hjemmesiden.

Priser på hjemmesiden er angivet i et interval, hvilket betyder, at de kan variere inden for disse intervaller. Det er derfor altid en rigtig god idé at komme til et tandeftersyn hos tandlæge Astrup-Wrisberg i Rungsted nær Hørsholm, Vedbæk og Kokkedal, da du her kan få en præcis angivelse af prisen.